Напрежение и висок тон на срещата между властта и протестиращите енергетици

...
Напрежение и висок тон на срещата между властта и протестиращите енергетици
Коментари Харесай

Тайно излъчиха част от срещата между протестиращи и управляващи

Напрежение и висок тон на срещата сред властта и протестиращите енергетици и миньори. Причината бе пуснато онлайн видео в обществените мрежи от депутатка на партия " Възраждане ". 

В този час в Народното събрание се организира среща на премиера Николай Денков с представители на протестиращите енергетици и миньори. Протестите не престават към този момент няколко дни поради противоречие с Териториалните проекти за обективен преход по отношение на въглищните региони Стара Загора, Кюстендил и Перник.

Разговорите в Народното събрание са инициирани от премиера акад. Николай Денков. Срещата не е медийна и на нея не бяха позволени публицисти, само че в профила на депутата от парламентарната група на " Възраждане " Искра Михайлова стартира лъчение на видео онлайн от срещата в обществената мрежа Facebook. 

В хода на срещата настъпи спор сред народни представители дали е правилно диалогът да се излъчва онлайн.

" Моля ви се, с телефоните в този момент скрито си снимаме ", видя включената камера депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Нека да спрем! Не сме за вашето шоу! ", прикани Пеевски депутатите от " Възраждане ".

" Какво ни приканиха преди малко-за обединяване, не да вършим шоу! ", безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи. 

" Тук не приказваме за шоу, тук приказваме за доста значим диалог ", изясни водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, влизайки в изострен спор с Делян Пеевски. 

В последна сметка живото лъчение бе прекъснато. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР